Ήταν κάποτε Νέα Δημοκρατία…

rofl7

Στην αυριανή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του βιβλίου της Μιράντας Ξαφάς «Δημόσιο Χρέος», η ίδια θα εξηγήσει στους παρευρισκόμενους πως αντί να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα εν καιρό μνημονίων προτίμησε όπως έχει ομολογήσει η ίδια να βγάλει όλες τις καταθέσεις της στο εξωτερικό. Επίσης θα εξηγήσει πως ο νεοφιλελευθερισμός είναι η μόνη εναλλακτική πηγή εξόδου από την κρίση και ενδεχομένως να δώσει στήριξη για μια ακόμη φορά στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και πόσο καλά επιτέλεσε το «έργο» του.

Παρών στην εκδήλωση και ο πρώην υβριστής της Νέας Δημοκρατία, ο οποίος σήμερα παριστάνει τον Αντιπρόεδρο- η μάλλον τον Πρόεδρο καλύτερα- κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα τιμηθεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο γκρέμισμα της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, για τις υπηρεσίες του προς την Τρόικα και θα αναλύσει λεπτομερώς πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρεωκόπησαν την Ελλάδα και πως τα μνημόνια ήταν η μόνη λύση!

Γκεστ Σταρ της βραδιάς, ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα εξηγήσει και αυτός από την πλευρά του με τι σωστό τρόπο διαχειρίστηκε τη λίστα Λαγκάρντ, πως συκοφαντούσε στο εξωτερικό τη κυβέρνηση Καραμανλή και φυσικά πως μαγείρεψαν το έλλειμμα του 2009, αυτός και ο Γ. Παπανδρέου!

Συντονιστής της συζήτησης ο γίγας της δημοσιογραφίας, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο καλός «Σαμαρείτης» της Τρόικας και του ΔΝΤ!

Συμπέρασμα: Μετά απο αυτήν την εκδήλωση, οι υγιείς Νεοδημοκράτες θα πνέουν τα λοίσθια και οι γιαλαντζί θα βρίζουν- ως συνήθως τον Καμμένο!

Υ.Γ: Και φυσικά μην ξεχάσουμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη, ο οποίος θα φυλάει καραούλι στην περίπτωση που κάποιος Βουλευτής ή στέλεχος σχολιάσει αρνητικά την εκδήλωση και τους παρόντες σε αυτήν και θα είναι με το όπλο παρά πόδα να προβεί στην επόμενη διαγραφή!

Ήταν κάποτε Νέα Δημοκρατία….